Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har ögon lika blåa som den klara himmelen

och du har ögon lika bruna och vackra som en solförmörkelse
Och du har ögon lika gröna som Gröna Lund
Och så fort man bara tittar in i dessa ögon, så får man inte en endaste lugn stund då man bara drunknar i dem
Själv så har jag bara gröngrå melerade…

Ken Cassel
21/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-21 20:39



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Härliga ögonfärger.. :)
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel