Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva och aldrig låta dö

Jag älskar livet
Ja, jag bara älskar att få leva
Att bara få chansen att se allt det vackra och fula runtomkring mig
för varje dag som bara går
Att bara kunna få skratta och gråta
Och i båda fallen så vet jag om att det finns en risk att jag
bara släpper en liten tår

Ja, jag älskar livet
Ja, jag älskar att få leva
Att bara få chansen att lära känna alla dessa vackra och fula människor
som bor lite varstans runtom på våran jord
Men framför allt så älskar jag kvinnor
Jo, för det är de som bara får min jord att snurra, samtidigt som det som oftast bara blir till en fnurra

Jag älskar livet
Jag älskar att få leva
Att bara få chansen att kunna äta gott och bara njuta
Och därför så vill jag bara leva och aldrig låta dö…

Ken Cassel
21/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-21 21:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel