Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var kommer blåmärkena ifrån?

Smala bleka ben
Täckta av hundratals blåmärken
De gamla hinner inte försvinna
innan nya täcker dem

Vissa blåmärken bleknar
Och andra försvinner helt
Ibland skyms blåmärkena av sår
som blir permanenta ärr

Var kommer blåmärkena ifrån?
Kan de komma inifrån?




Fri vers av EiraN
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-22 11:33



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Intressant att beskriva det inre genom det yttre. Jag tror det är bra som utgångspunkt för en dikt att hålla sig till konkreta detaljer, smaker, synintryck, men förstås också tankar. Här funkar det.
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN