Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

världens viktigaste arbete

solstråle genom mulna moln

barn med kolsyreglädje, som bubblar och fräser
en hand i min hand, liten och kladdig
att ständigt närvara-allting höra
lyfta liten ledsen
plåster på skrubbat knä
vyssa pigga bus som inte vill sova

knyta band till olika små
hålla om, lära och släppa
när de svävar mot vuxenlivet likt små heliumballonger

varm känsla
minnen
om det som var




Fri vers av ~alruna~
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-23 17:39



Bookmark and Share


  Jonas Hellström VIP
Fint och kärleksfullt skrivet med ord som skapar glädje.
2011-08-17

  Johan Bergstjärna VIP
Underbar dikt!
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~