Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dimma!

Tänk att bara försvinna i en sådan
Ena sekunden så finns man där och i den andra inte
Bara förlorad i tomma intet
Men någonstans måste man väl ändå bara vara
Och vilse som man kanske bara kan vara, så får man väl ändå hoppas att man bara mår bra
och att man bara skrattar och är glad
och är utom all fara
Ja, enda tills man bara hittar ut ifrån smoggen igen…

En dimma!

Ken Cassel
23/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-23 20:46



Bookmark and Share


  Maria T
Skönt om man kan
skratta och vara glad
2011-06-26

  Ninananonia VIP
:)
2011-06-23

  anits VIP
Just det, dimma är inte så trevligt
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel