Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brödpoet

vatten livets vatten det som funnits sen urminnes tid
rör runt jäst som blandad i spadet blir en fantastisk gäst som lyfter vilket sällskap den än månne ha ha hanmnat i

blanda lite mjöl kanske grova korn(man måste ju vara lite nyttig)

knåda
krama
banka fram
en form, föränderlig och mjuk
barbapapa kanske känns så....

när händerna jobbar
sjunger mitt inre, det är en fröjd att känna hur följsamt det blir
smidigt och lättjefullt

att baka är att vänta
på jäsningens magi
att vänta är att drömma
om det goda som ska bli

att inte stressa
bara älska

denna degklump som bröd skall bli




Fri vers av ~alruna~
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-25 10:08



Bookmark and Share


  aol
gillas verkligen en tänkvärd berörande skrift
2011-06-27

  anits VIP
En mycket fin och tänkvärd text
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~