Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag bara tittar på morgondagen

Vem kommer jag då bara att vara, och vad kommer jag då
kanske bara att få se
För vad kommer jag då kanske också bara att få vara med om
För tiden går ju så himla snabbt
Så när jag bara tittar på morgondagen, så är det sådana här tankar som hela tiden bara dyker upp i mitt inre
och som då bara vägrar att lämna mig
det minsta lilla ifred
Så vad är det nu för öde som bara ligger där framme i sin vagga, i sitt sköte
och bara väntar på mig
Ja, jag bara undrar jag, då det kanske bara händer någonting nytt
redan imorgon dag
och som då bara förändrar hela ens liv
Men måtte det då bara vara, någonting riktigt gott
och någonting ruskigt bra
För allting annat går genast bara bort, då det inte är någonting att ha…

När jag bara tittar på morgondagen

Ken Cassel
26/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-26 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel