Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag råkade vakna vid tre igår morse och satt bland annat och tittade ut genom fönstret. Då kom de här orden till mig (vet att det är ett konstigt uttryck men det är ju så det känns).


Morgonsol.

De första solstrålarna lyser på väggen mitt emot
Så annorlunda när man vaknar innan dem
Jämfört med när man somnar efter dem

De får mig att känna samma ångest
Men sticker inte i ögonen på samma sätt
Istället för att blända gör de världen klarare




Fri vers av EiraN
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-27 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN