Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småland är ett litet land uti Sverige land

Och nu så sitter jag med en sådan liten i min ena hand
Den billigaste fem komma två procents ölen
på trettiotre centiliters burkar
Åtta kronor och fyrtio öre styck på bolaget

Och hur smakar dom?

Helt okej, faktiskt!

Småland är ett litet land uti Sverige land…

Ken Cassel
27/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-27 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel