Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du din lilla orm

Bara står där och smyger på en
Och sen när man bara kommer där gåendes, så skrämmer du bara livet ur en
Bara dyker upp som ifrån tomma intet
Ja, du är lömsk du, min lilla älskling
Älskling!
Ja, du som just nu är min bästa vän…

Du din lilla orm
:-))

Ken Cassel
27/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 466 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-27 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel