Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunka Dunka Dunka

Ja, jag bara älskar att få höra på en riktigt bra hårdrocks låt, då man bara får höra
hur den duktiga trummisen bara får alla trummorna *
att verkligen funka
Dunka Dunka Dunka
För utan en riktigt bra trummis så kan ett hårdrockband inte ha något annat än punka
då luften bara går ur en
Och då man snabbt bara lämnar konserten…

Ken Cassel
27/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 459 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-27 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel