Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon föll för en annan man

För hon hade visst få höra att den där mannen hade mycket kosing minsann
Ja, han hade visst fått ärva en hel del
Och det var då som hon bara sålde sin själ
Men när hon sen trodde att hon bara kunde mjölka honom på pengar
så kunde hon inte ha mera fel
De är inbundna
Så nu så står hon bara där under hans kommande, utan en chans att kunna göra det fritt som hon bara kunde göra
med sin gifta man
What goes around, comes around!

Hon föll för en annan man…

Ken Cassel
27/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-27 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel