Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duellen om en kvinnas ära

För där så står det nu två kärlekskranka tuffa gentlemännen
rygg emot rygg
då var och sen i sig själva bara känner sig riktigt trygg
Och då de båda bara tänker
Det är bara mig som hon älskar
Mig och ingen annan
Stick iväg bara
Ta bara och försvinn
Och det tänker de båda herrarna samtidigt som de bara torkar bort svetten ifrån pannan

På ett två tre, så går de fram tiosteg, för att sedan bara vända sig om och skjuta så fort de bara kan
Pang! Pang!
Den ena skjuter visst bara ifrån höften så fort han bara kan, då han bara hoppas träffa på motståndaren mitt i prick
medan motståndaren själv bara tar ett rejält sikte och bara skjuter han i sank
med orden
Se nu bara hur det gick!
Kvinnan och äran är min!
Kom nu my Lady, så går vi…

Duellen om en kvinnas ära...

Ken Cassel
28/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-28 19:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Härligt Ken!
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel