Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag brukade vara en drömmare

En som bara älskade livet, till allt och alla
och ingenting
En äkta levnadskonstnär
Men jag kan inte längre se några sådana drömmar något mer
De har liksom bara tynat bort, ifrån min näthinna
Ja, tyvärr
Så i mina drömmar så är det ingen längre som bara ler
riktigt ärligt emot mig
Och det är det sista som jag ser innan jag bara vaknar upp är
Just det!!!

Ja, jag brukade vara en drömmare
Men nu verkar det som om jag mer bara är en mardrömmare
Hujeda mig!
Håll i mig!
Håll i mig hårt innan jag bara börjar att gå i sömnen, och bara snubblar
och bara gör mig riktigt illa
Så kan du nu inte bara vara så snäll, att göra mig den lilla tjänsten?
Håll i mig hårt!
Känner mig faktiskt lite rädd!!!

Jag brukade vara en drömmare...

Ken Cassel
28/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-28 22:01



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:I Brrr... nä det kan inte vara sant Ken! :I Gulp!
Det var sorgligt...



:) Hi,hi!
2011-06-29

  anits VIP
Mycket bra skrivet, det är bättre att vara
en drömmare, än att ha mardrömmar och
gå sömnen, jag vet....
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel