Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag så har jag köpt mig en bättre begagnad moped

En gul sådan scootermoped som går som en raket
Ja, den går så fort att den nästan bara vill lämna våran planet
Cirka sextiokilometer i timmen i alla fall
Plus att den är billig i drift
Så nu ska min moped och jag bara göra lite äventyr tillsammans i sommar
då vi bara är ute på lite vift
Åker till klipporna vid Flatenbadet som ligger bredvid Älta
söder om Stockholm
Och där jag bara slänger mig ut ifrån dessa klippor med ett högt jubel
som bara ekar över hela denna lillstora insjö
Och då man bara kan höra detta jubel bara komma tillbaka till en
Yippie! Yippie! Yippie!
Och sen så tar vi säkert även en liten sväng, och bara plockar upp någon god vän
och bara åker och fiskar lite…

I dag så har jag köpt mig en bättre begagnad moped
Och måtte nu alla vilda tjyvar bara låta den få vara ifred
För annars så får de bara med mig att göra!
Aja baja!!!
I vilket fall som helst så vill jag bara informera er om att den går som en raket
Så om ni nu bara får syn på mig som hastigast, så vet ni att det är bara den gula faran
som är ute på en liten sväng igen…
Hi Hi

Ken Cassel
29/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-29 21:10



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) hi,hi!
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel