Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

midnattsol

kom
dansa nu när daggen dallrar än
valsa bland älvor och dimma

en barfotaschottis i i drömmande timma
vindsussande tyst susande stund

kom
plocka blommor
likt skratt göm under kuddens linne
de doftar någonstans därunder snirklar sig med tanken till ett ljuvt sommarminne

när natten och arla morgon gifter sig
och solen är uppe natten lång
blir drömmarna ljusa som lammörans löv
silvrigt skinande mjukt hängande
tyst viskande
om betande djur i lövsignade hagar




Fri vers av ~alruna~
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-30 20:32



Bookmark and Share


  LassO
nice mycket bättre än "se Sundbyberg. sedan dö" det är därför jag far snabbt förbi där... Men midnattssolen är vacker man kan se på och njuta hela tiden....
2011-07-19

  mare VIP
Mycket fin dikt
2011-07-06

    AA VIP
Vackert skriftat.
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~