Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din famn

Jag sjunker sakta ner

i det daggvåta gräset

Jag sitter där så stilla

och tittar på ditt namn


En gnistrande klar

stjärnhimmel strålar

ger mig sällskap i den

ensamma nattens månsken

 

Lyktornas sken lyser upp

blommornas färgprakt

den svaga vinden sprider

dess ljuva doft i natten


Ett kallt vinddrag

får min hud att knottra sig

Känslan som en varm kropp

känns om min rygg


Jag sluter mina ögon

och drömmer mig bort

Jag vilar i din famn

det är varmt och tryggt


Jag känner lycka i mitt hjärta

vill inte öppna ögonen

Jag vill vara kvar i lyckan

och värmen från din kropp

 

Min Älskade ...

Jag besökte din grav i natt




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-02 19:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
varm o gohelig
2011-07-14

    ej medlem längre
Ouch. De där sista raderna vrängde verkligen ut och in på hela texten

Strålande!!
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP