Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du är ju bara en pojke, inget mer

Jag trodde jag var stor nu

en kvinna

och du som är ett barn

barn i en mans kropp

flicka med kvinnas ögon

men jag tror att min själ är äldre en din

inte så bekymmersfri

kanske är det därför den vill vara nära din


Lära sig av varandra




Fri vers av
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-03 18:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!
2011-07-12

    ej medlem längre
Vackert, om att växa i varandra..erfarenhetens rikedom
2011-07-10
  > Nästa text
< Föregående