Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville ...

Inom mig leker orden tafatt

rullar runt ... pockar på

Jag vill pränta dem på papper

men de gömmer sig

 

Jag ville skriva om

ditt liv ... om din död

Om lyckan att vara

dig nära ... när du var här

 

Göra en ilsken text

om lastbilen som tog ditt liv

Hur snabbt ett liv kan kan vara slut

och lycka förbytts i olycka

 

Innom mig trängs orden

hoppar runt ... gömmer sig

Min själ slits  sönder i bitar

av saknad, längtan och sorg

 

Den högsta önskan jag bär

Min Älskade ... gör slut på mitt lidande

Jag är här ... väntar

Ta mig hem ... Hämta mig nu

Jag vill vara där du är

 

 

 

 

 




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-03 20:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ju starkare känslor, ju svårare kan det kännas att känna dem, eller skriva ner dem.

Men din text ekar dina känslor, oavsett vad du säger.
2011-08-03

  Bibbi VIP
Skriver under på lottapåbråkmakargatan
2011-07-08

  Fru Intighet
En tår föll.
Jag beklagar.

Du skriver så vackert.
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP