Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Big4

människomassor
vi är tusental
åkt flera mil ner för att se favoritband
hårdrock
metal
detta glädjens kraft!
möten med människor
goda vänner

detta är livet!

att sugas in i sångerna
nynna med i melodierna

härja
med idoler, med mer karisma än någon annan
popaktör!

omfamnas av mörkret och tvivlet i sångers kärna
och åter finna
den trygga stämman som alltid finns där
som det självklara svaret på livets fråga

jubla i glädjekorus
både inombords
och utåt




Fri vers av ~alruna~
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-04 23:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vet känslan, var på maiden i fredags ; ) tyvärr missade jag big4 men följde det live via tv... konserter ger energi! metalhälsn F
2011-07-04

  Gawain
Livat värre, som det ska va när det ska till,,
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~