Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändlig

Inget varar för evigt.

Inte ens kontrasterna av
skönheten på mina läppar.

Dagar går och försvinner ur tiden.

Ändock minnen bildas,
men även de går ur tiden;

Om inte i dag,
så i morgon.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 211 gånger
Publicerad 2011-07-05 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren