Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slitna trappsteg

Slitna trappsteg
Nästan helt blanka nu
Så många fötter
Har trampat ner
Ett par till
Ett par till
Ett par till
Kan du klara
Bara ett par till?




Fri vers av yoakimu
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-05 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu