Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olyckskorpen

lyckohjulet snurrar
vem vill bli miljonär?

regeringen orden snurrar
snart finns ej begreppet pensionär

när allting är individanpassat,kan det ske små fel
men så länge hjulet snurrar ser majoriteten knappast några fel
kall och cynisk är livets lotteri
du väljer inte alltid själv vad du skall bli

ur en hög av arvsmassa och genetik
skapas dig individuella mänskliga estetik
och det kan om du har tur måhända
i lyckat liv vända slantar i en lycklig gris


och om du har otur längta att ens ha en fungerande spis

må de som vill peka finger
"du valde själv det liv du ville ha"

frågan jag bara ibland ställer
är skulle du lyckats bli mer än jag?




Fri vers av ~alruna~
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-06 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~