Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när ljus möter mörker

så svirrar det till i mötet

när verkligheterna störtar samman

kakafoni av önskningar och villfarelser

röster som bråkar och vill ta plats

balanserar där kontrasterna möter varandra

håller ihop för att bringa i harmoni

hotfullt att släppa kontrollen

över det Okontrollerbara

det som inte låter sig stävjas

väller upp och vill ut,

rinner undan för mina händer

släpper så taget in i ansvarslösheten

finner mark

landar i något

som  inte spelar någon roll




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-07 02:43



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket bra poetat. =)
2011-07-07

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Å! Vilken härlig gryningsdikt.
Och det handlar om gryning i sinnet.
Bravo!
2011-07-07

  M.A.J.R
applåder dikten
2011-07-07

  M.A.J.R
applåder dikten
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell