Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humleblomster


Tyst står du där i skogens bryn
blyg, tillbakadragen
nästan osynlig

Du böjer huvudet mot marken men är inte kuvad
Det finns en stolthet i din avhållsamhet
en skönhet i din anspråkslöshet

Ingen ståtlig ros
Inget högt träd
så lätt att missa

Jag ser din skönhet
ack så vacker du är
lilla humleblomster




Fri vers av
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-08 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående