Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var vi där igen

Ja…

Så var vi där igen…

Nu kommer Du plötsligt och ställer min värld ”på ända”

Vet du inte vad jag har gått igenom?

Okej… Jag anar vad Du gått igenom, men även en till synes ensam man har gått igenom kval som du kanske inte trodde fanns.

Visst… Jag är inte oberörd…
Det vill jag att du ska veta

Du kanske minns
Du måste ha vetat
Vad som pågick då
Du måste ha hört…

Nu är du i nästan samma situation
Som jag var då
Och så gör Du det här…
Och jag som aldrig trodde att…

Jag lastar inte Dig

Nu står vi här
Två mogna och självständiga individer
Personer
Personligheter

Det kanske är först nu
Som ”ljuset gick upp” för oss båda

I min, kalla det enfald om du vill, så trodde jag att det var klart
Det handlade bara om tid
Om att ”vänta ut”…

Och så kommer Du

Jag vill att Du ska veta
Att det inte alltid är så enkelt

Jag vill att Du ska veta
Varför jag reagerar och agerar som jag gör

Jag vill att Du ska veta
Att jag är inte blasé

De sista orden Du gav
Är anledningen till att jag agerar som jag gör




Fri vers av Harold_P
Läst 223 gånger
Publicerad 2011-07-09 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harold_P