Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon och han och jag.

Men om du är du
och jag är jag
och hon är hon
och vi är vi
Så är vi alltid rätt

men om hon är hon
och du är du
och jag är jag
men ni är ni?

Vill att det ska vara hon
och jag och du
Hon och vi
Vi och hon

Men vi är bara
jag och du och hon
och snart är det jag och ni
Ni och jag

Bara ni.

Bara jag.




Fri vers av
Läst 451 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-10 14:42



Bookmark and Share


  halsbloss
Du träffar så rätt, mitt i denna lite röriga beskrivning. Samtidigt är den så rak och meningen självklar. Väldigt vackert och gripande.
2011-10-29

    xxDuvanxx
Tycker att den här var fantastisk.
2011-08-02

    Birgersdotter VIP
Jättebra skrivet ..känner den sorgliga känslan
2011-08-01

  Koikoi
Oh. Väldigt talande text - som smärtar, för att man känner igen sig. Välgjort.
2011-07-23

  Monika A Mirsch VIP
Superfångat denna märkliga tudelade känsla av stryptag - GILLAR!
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående