Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sunnanvind

jag vyssar sömning humla
i rosa rosenbädd
jag klappar lilla groda
i vilande i grönskande vädd

jag yr runt fallna blad
från fjolårets stormiga höst
och virvlar i doftande snirklar
runt fläderträdets yppiga blomsterbröst

om du mig vill följa
gör det blott en stund
för far vidare det gör jag sedan
på min färd på jordens rund




Fri vers av ~alruna~
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-10 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~