Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankefnurra

livet är ibland likt
en gammal radio
omväxlande
ibland uttråkande
men oftast ett enda långt sökande

efter svar
kanaler
med rätt våglängd

ibland
tomt på kanaler
susande vitt brus

ibland
guldkorn
varsamt framvaskade
möten med andra
ord
med djupare mening

och frekvenser
som bara når det närmast hjärtat
det andliga

det du förr hastade förbi
i din jakt efter snabba svar
sjunker nu in
sipprar in
ord
efter ord

och med den
kommer ett nytt uppvaknande
en egen lycka
svår att dela med andra
som bara vill lyssna på morgonekot




Fri vers av ~alruna~
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-11 14:57



Bookmark and Share


  LassO
Men de gäller att hålla kvar, om man får in rätt kanal... ;=)
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~