Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget vet du

Du vet inte alls vad jag känner för dig
vill skrika det högt över hela världen
vill gömma det långt ner på botten av djupaste hav

vill prata
vill vara tyst
vill minnas
vill glömma

vill chansa men är för rädd att förlora
vill ha dig närmre men är så glad att ha dig där du är

Smyger tyst, vill inte skrämma bort
Smyger försiktigt, men för långsamt

snart har någon annan dig

i sina armar




Fri vers av
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-13 22:15



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Å vad sorgligt :-( känns igen! Man vill ta steget men vågar inte sätta det som är på spel!
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående