Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI ... DU OCH JAG


Jag vet inte var du började

eller var jag slutar

Vi är en och samma person

DU OCH JAG


Jag vet att jag är stympad

delad på mitten

Att jag inte längre är hel

endast halva jag finns kvar

Du fattas mig


Jag älskar dig utanför

tid och rymd

Min saknad och längtan

finns det inget slut på

här på jorden


För all tid jag har kvar

här på jorden

ska jag bevara dig i mitt hjärta

Även om jag blivit tvingad

att släppa din kropp


När tiden är inne och 

jag ser dig komma mot mig

med en öppen famn

vet jag att jag fått allt

jag önskat


Jag vet inte var du började

eller var jag slutar

Vi är en och samma person

DU OCH JAG





 




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-14 18:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
My God!!!!!

Kan det bli mycket vackrare?
2011-11-17

    ej medlem längre
bra
2011-07-16

  Heikki Hellman
Du skriver mycket vackert och berörande. Din sorg är djup. Sjunk inte i desperation. Skriv mera! Dikten är ett läkemedel. Du har ännu en roll att spela här. Att skriva räddade mig en gång i det samma läge.
2011-07-16

  queenia
så vackert! så lidelsefullt och passionerat! Har upplevt den kärleken och nu vid ljudet av Edith Piafs stämma

(lyssnar på Hymne A L'Amour)

tack för dina ord!
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP