Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek

Jag visste att min kärlek var

stor och stark

Älskar dig mer än livet själv


Jag kunde dock inte ana

hur stark och betydelsefull

min kärlek till dig är


Mina känslor för dig

är högre ... djupare

än någon ens kan ana


Inget, inget betyder något

utan dig vid min sida

Det vet jag nu


Du är min tvillingsjäl

min själsfrände

Jag är föralltid en del utav dig


Min Älskade

min vän

Hela mit liv är ditt


Jag ska vänta på dig

varje sekund jag lever

här på jorden


För jag vet att du

ska hämta hem mig

till evigheten

Där vi åter ska vara ett



 

 

 

 




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-15 16:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
helheten i samhet, kärlek i uniering. Underbar likt det.
2011-09-11

  jörgen g
Underbar kärleksförklaring!
2011-08-06

    Birgersdotter VIP
jag ryser...så mäktig och stor kärleken kan vara
2011-07-19

  Heikki Hellman
Din sorg griper mig. Du bär fint din stora förlust. Jag hoppas att du består i ditt livs största strid. Glöm inte att ingen är skapt för en annan
— om det också kanske känns så som om man vore skapta varandra.
En dag skiljer döden oss vare sig vi vill det eller inte. Våra minnen kvarstår och kan lite trösta oss i vår sorg.
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP