Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kval om val

Där stod jag naken inför mina egna
känslor som bombarderade mig
med hyperaktiva kval om olika
val jag var tvungen att göra,
för att finna en väg ut ur
den trånga tunneln;

Tunneln av känslomässigt hav.

Vågor som skvalpade mot stränderna
och rev upp de vackra stränderna
där jag plockat sten.

Sanden var väck och bara ett
oändligt gap i mitt inre var kvar;

Omättligt av mina kval av val.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 257 gånger
Publicerad 2011-07-16 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren