Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intill dig

I den sammetssvarta natten

tindrar stjärnorna klart

Tittar ner på mig

Där jag sitter framför din sten


Jag lägger mig ner vid din sida

Blundar ... försvinner bort

i minnenas galleri

Du känns mig så nära


Mitt hjärta och min själ

är fyllt av dig

Min kropp ligger just där

jag en gång ska vila


INTILL DIG MIN ÄLSKADE

 




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-17 14:01



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Känner din smärta och saknad
2011-08-07

  jörgen g
Mysigt!
2011-08-06

  Maiah VIP
Kärlek och saknad
2011-08-05

    Birgersdotter VIP
stark och vacker text
2011-07-19

    AA VIP
Berörade. En text med stark längtan som känns.
2011-07-17

  Anna*
En längtan som berör och är påtagligt i och mellan raderna! ♥
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP