Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåsiga dagar

sydvästlig vind
växlande molnighet
varför är det egentligen molnen som är omväxlande?

växlande solighet
låter ändå mer hoppfullt
den är här, men ibland där

blåsiga dagar i skärgården
ju större vågor och starkare vindar
desto tystare resenärer
ord
blåser
bort

och det enda som susar med vinden
är nervcellerna och de stackars ensamma grå under pannbenet

som bortblåsta är väderoptimster i sina jollar
bensinmonster och spännisjakt
det enda
som knäpper vid vår sida då och då
är segelbåtarnas tappra tysta färd

och vi?

vi
s
k
u
m
p
a
r

fram
med tankar som överröstar vågor och vind




Fri vers av ~alruna~
Läst 153 gånger
Publicerad 2011-07-21 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~