Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finland

svårmodet har jag fått med modersmjölken
sisun likaså

därför
känns äventyret lika stort idag som då
över böljande blå hav
till mormors famn

mina vuxenfötter
skall beträda barndomens lekmarker
och där andaktsfullt
minnas

grodyngel i göl
rågfält under tår

och det oändligt stora
himlavalv
dygnet runt
oskyldigt blå




Fri vers av ~alruna~
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-21 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~