Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oförglömlig


jag drack mig otörstig
på din flödande lust
tecknade kärleksord
på din nakna hud

sprängde ditt hjärtas innersta

men bettet
över din blödande strupe
släpper jag aldrig




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-22 19:15



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
oj, vilken kraft i den passionstexten!
2011-07-22
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP