Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

semester

att träffa sin släkt
är att spegla sig själv
genom alla ögon

alla bär
en skärva
av det som var

vi bygger
nya minnen
återfinner
gamla broar
skrattar

skrattar

och fikar ogudaktigt mycket




Fri vers av ~alruna~
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-25 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~