Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iaktagelser från norra österbotten.....

det är något i blickarna
människorna _lever_
och de som de tittar på blir då också levande

robotblickar och falska flin
när jag jämför städer sinsemellan
syns skillnaden så tydligt

misstänksamheten finns inte här än
människor är naturligt vänliga
gammal farbror konstaterar till förbipasserande
"vacker dag det är idag"

en sovande fridfull småstad
på finländska landsbygden
att mina förutfattade meningar fanns
skäms jag för nu.....

med mig i resväskan hem
bär jag en skärva om hopp
och medmänsklighet
och tro
på att kanske kunna förvandla
robotar till levande igen




Fri vers av ~alruna~
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-30 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~