Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men djupt vilar anden


som en nattvandrare

vandrar mitt jag

söker

mellan nu och då 

 

(som när en drunknad

sugs upp av mörker)


men djupt vilar anden

 
lagd under ljuset

skingras dem-

krusningarna på ytan


(som när ett barn

lär sig simma)


vandrarens stav..,

den flyter

guppar i vågorna..,


speglar mitt jag 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-31 18:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackra berörande och
tänkvärda rader
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP