Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svarta vinbär

varje bär
bär med sig
solens varma strålar
en bit gråtande himmel
en humlas dröm
som blomster

en samlares dröm på sensommaren
nu bär jag
bären
i mitt inre




Fri vers av ~alruna~
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-01 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~