Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte du ha någon att älska?

Någon som du bara kan få skämma bort
Kanske en kvinna som är riktigt söt
och luktar riktigt gott
En kvinna som kanske kan ge dig lite kärlek på din lott
En kvinna som du får kyssa emellanåt
när ni bara byter lite spott
En kvinna som du kan sitta tillsammans med vid lägerelden ute i skogen
då ni åt varandra
bara viftar bort lite mygg och knott
Och då ni två bara tävlar om vem av er som kan dräpa flest av dessa små otyg som sport
En förtjusande kvinna som du sedan kanske med tiden också kan få någonting smått med

Så nu tillbaka till min stora fråga
Skulle du inte vilja det?
Eller kanske du redan har det
Någon att älska….

Ken Cassel
1/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-01 15:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Näää tack! *ler* så mycket jobb mé o älska en annan,
folk är så krävande nu för tiden, ja du ser ju själv..

"någon som du bara kan få skämma bort"

... det é ju värre det än ett heltidsjobb! :)
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel