Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let´s dance!

När jag kom in på diskoteket så kunde jag höra att musiken var riktigt hög
Men det gjorde ingenting
För likaså var jag
För genast så bjöd jag bara upp första bästa dam som jag såg för att dansa lite
Och det blev till en förtjusande kvinna som genast bara var med på notorna
skrattandes leendes glad
Och för att imponera lite på damen i fråga, så snurrar jag henne först hand i hand runt min egen axel
för att i nästa sekund bara råka tappa henne, då hon faller hejdlöst ner emot golvet
Och det som en hjälplös liten krabat
Men det gör ingenting för allting är noga uträknat ifrån min sida
För när hon faller så finns jag redan där under henne
och fångar upp henne
i min så stora famn till uppvisningen av en störtläcker spagat
En spagat som även John Travolta bara skulle bli avundsjuk på
Hi Hi

Efter ett tag så var musiken riktigt riktigt hög
Men det gjorde ingenting
För likaså var vi nu
Ja, min nya danspartner och jag
Jo, för vi två bara skrattade och mådde bra, där vi seglade fram på dansgolvet tillsammans....

Ken Cassel
1/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-01 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel