Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ingenting kommer förändras

Förvirrad
plågad
jagad av krav
aldrig fri
alltid följd av dessa
intriger
och av mitt eget
svarta sinne
där avundsjukan
kastar sin skugga
över förnuftet
och jag gräver i mitt inre
efter någon liten bit av mig själv
som kan tänka klart
som inte
låter sig genomsyras
av detta
som är av vansinnet ursprunget
och jag håller mig fast
vid den
för att inte låta
kaoset ta över
så länge jag håller mig fast
har jag kontroll
och så länge jag inte
vågar släppa taget
kommer ingenting
förändras




Fri vers av
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-01 22:56



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Tycker om hur du skriver ..du fångar känslan i dikten på ett bra sätt
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående