Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den store poeten!


Jag sitter som fastklistrad framför min dator

medan jag trycker ner tangenterna lite försiktigt
bokstav för bokstav
ända tills det blir till långa rader med ord
Så jag antar att det nu åter bara är dags för mig att ventilera mina tankar lite
till er alla som bara vill läsa
vad jag har att säga
För jag delar så gärna med mig av det som jag har skrivit ner till er alla
som bor på våran jord
Och om du vill, du som läser det här, så dukar jag så gärna upp orden
lite snyggt och prydligt för dig, serverat på ditt bord
så att du kan läsa det som jag har skrivit när du bara känner för det
Kanske när du bara kommer hem ifrån jobbet, eller så?
I vilket fall som helst
Ni är alla så hjärtligt välkomna ombord

Jag sitter som fastklistrad...

Ken Cassel
2/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-02 12:21



Bookmark and Share


    Åsa Graaf
Gillar!!!!!!!!!!!!!
2011-08-05

    Birgersdotter VIP
Bra skrivet
2011-08-04

  Carola Bouvin
Bra!! Alltid gott att reklamera sig själv ;)
2011-08-04

  Z dotter
Jo så kan det vara. Om det är bra eller ej, beror på... Läs 'Ejakulerande bredband förleder' om du vill, och ha en bra kväll! :)
2011-08-04

  anits VIP
Bra skrivet Ken!
2011-08-02

    Bodil Sandberg
Ja dä ä länge en sötte fastklistrad här nu ..kommer en löss tro!?☼


fint diktat Ken!!
2011-08-02

    ej medlem längre
Ken, min käre vän
du är så väldigt produktiv
så ibland jag undrar:
Hinner du ha något IRLiv?
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel