Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt...

Mitt livs längsta vinter råder.
Ångest knäcker kroppspulsåder.
Kom Liv! Tag mig till nåder!

Som barn hatad i många år.
Ensam jag mot döden går
och fäller snart en sista tår.

Min själs sjö ligger kav och still.
Allt jag vet är att jag vill,
uppleva en sommar till.




Fri vers av Orm den gamle VIP
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-01-05 20:27



Bookmark and Share


  Miraqulix
Underbart. helt enkelt underbart.
2006-01-05

  MonaLisa
Jag blev helt enkelt tvungen att bara sätta mej ner på huk och säga:
-här kommer en kram, som varar till sommaren stiger fram igen
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Orm den gamle VIP