Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blues en kväll i augusti

Jag tänkte stort och drömde vitt
och många mål låg nära.
Det livet som jag såg som mitt
var ljust och lätt att bära.

Men allt det vackra som jag rört
var bara glans för dagen.
Och något brast som varit skört,
Jag fann mig bränd och slagen.

För allt jag nått och ville nå
blev speglar mot det tomma.
Jag ser mig fallen från det blå
till liv som vissnad blomma.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 326 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-08-02 19:42



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Enormt snyggt Erik!!verkligen såå fint flyt i dikten som någon sa..du överträffar dig själv gång på gång!ett nytt bokmärke i pärmen! tack!
2011-08-11

    ej medlem längre
Bra takt och rim och med väl förmedlad känsla av livets svårigheter. Vissa blommor som vissnar, kan få nytt liv med lite omvårdnad. Om du beskriver din verklighet i denna dikt, ge aldrig upp, ta nya tag och fortsätt kämpa! Du klarar det!
2011-08-05

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jag beundrar ditt sätt att använda orden.
Och det flyt du får fram i rytmen.
Här förmedlar du en känsla av sorg
som också griper tag.
Applåder!!
2011-08-04

  walborg
Imponerad av ordval, rim och meter och innehåll.
2011-08-02

    ej medlem längre
Bra skrivet, men sorgsen...
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L