Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åka buss förbi gammal kärlek som (kanske) aldrig fanns


Åkte förbi ditt hus idag
och jag vet
kommer aldrig kliva av vid den stationen mer

Åkte förbi dig idag
Fan vad jag önskade att du skulle kliva på bussen
så att vi fick ännu några minuter

fast jag vet
vi skulle kallprata
och sen
”hejdå ”
och jag skulle vara lika tom som nu
när du klivit av bussen

tror att jag saknar någon
som aldrig fanns




Fri vers av
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-02 21:28



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Känner igen känslan...
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående