Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara hatar lyckliga slut på film

där pojken till slut får sin vackra flicka och de lever lyckliga i resten av sina dar

Och varför då?

Jo, för att jag blir så otroligt avundsjuk på deras
så fina förhållande
plus att jag själv bara längtar och drömmer om att få träffa på den rätta
som jag kan leva lycklig med i alla mina dar
För en så länge, så har jag visst tydligen inte lyckats göra det
Och det suger!
Och man blir ju inte direkt yngre för varje dag som går
Så när jag får se lyckliga slut på film, så är det bara jag som släpper en och annan liten tår
Sentimental som jag är...

Ken Cassel
3/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-03 08:56



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
: Berörande... Bra skrivet ...a la Ken :)
2011-08-04

  anits VIP
jag känner igen mig i dina rader
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel