Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan vi inte bara lämna hela världen utanför för en liten stund

min älskling!
För det var så längesen sist nu, som jag bara fick krama om dig riktigt ordentligt
För som du vet, så älskar jag ju dig, så otroligt mycket, plus att jag tycker att du är en helt underbar
och fantastisk tjej
En störtskön tjej
Så om du är med på notorna nu så kan vi alltid hoppa ifrån moln till moln
för att bara försöka ta reda på vart de kommer ifrån
Vill du inte det?

Jo, det är klart att jag vill!

Så kom igen då
Håll om mig riktigt hårt nu, så hoppar vi…

Ken Cassel
3/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-03 09:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härlig... Den speglar din glada positiva personlighet... Gillar :)
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel